kris_one, fakt, że apteczka nie jest obowiązkowa - moja wypowiedź wprowadza w błąd - aczkolwiek jest skrótem myślowym, bo ja nie wyobrażam sobie, żeby w aucie jej nie było
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Matyś, no tak, tylko wydać powiedzmy 100zł za nóż ratunkowy, a 300zł za scyzoryk to już jest różnica - zwłaszcza zakładając, że nie będę używał tych przedmiotów zbyt często (mam nadzieję) a obydwa spełniają podstawowe funkcje ratunkowe
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
BTW - do tej pory nie uzyskałem informacji co do potwierdzenia oryginalności scyzoryka z okładkami "Bosch'a"
Jeśli chodzi o gaśnicę to robię jej przegląd/legalizację co roku - koszt 6zł
Pozdrawiam