Cytat:
|
Ale napisz co było niebezpiecznego w jego wyprzedzaniu , skoro sam wyprzedziłeś jedno auto więcej niż on .....
|
to ze hamowaliśmy do zera, zatrzymując cały peleton
Cytat:
No tak , gdyby pomyślał , że za nim jedzie tylko 5 aut , to by nie hamował. Ja bym też nie hamował.
Ale nie każdy myśli na drodze , chciał być uprzejmy.
|
albo głupi, w życiu nie dopuściły do takiej sytuacji mając za soba auta, po wyprzedzeniu, no to sie kłoci z instynktem przetrwania i logika
Cytat:
A tutaj mógł już przejechać , ale i miał prawo się zatrzymać. Może myślał , że dobra suczka stoi ....Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
ustaliliśmy już to.. wogóle nie myślał, słowo myślał tutaj raczej kierowcy nieznane
Bump:
Cytat:
|
A może mu klapę bagażnika zaczęła zjadać rdza i postanowił wymienić na koszt Krisa...
|
właśnie to samo obstawiam, to mazda wiec korozja łapie juz dość wcześnie
poważnie, panowie, bez ogródek, tylko de..l by tak hamował nie patrząc na to co sie dzieje z tyłu, chyba ze miał w tym cel
na tej trasie taki manewr w 70% to stłuczka, poza miastem
podniósł mi ciśnienie i olej w głowie zagotował
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
zemsta była okrutna, smak tego manewru czuje do teraz
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum...
Bump:
Cytat:
Kris to nie czepianie się więc bez urazy.
Dodam jeszcze tylko , że przed rozpoczęciem wyprzedzania należy się upewnic czy możemy go wykonać, nie zaczekales aż ten z przodu zakończy, pojechales w ciemno za nim , trzeba się spodziewać, przewidywać niespodzianki.
Ale spoko trzeba dodawać różne sytuacje. Zawsze ktoś się czegoś nauczy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
po co miałem czekać ? zakładasz czarny scenariusz, że rezygnuje z manewru i wraca do szeregu ?
miałem miejsce by sie schować nawet gdyby tamtemu, nagle w klepkach sie poprzewracało
takie opcje sa możliwe przy autach przy słabszych silnikach
bądź mało doświadczanych kierowcach, a ci zazwyczaj szybko gina
gdy sie okazje ze ulica to nie gra komputerowa
w wyprzedzanie nie polega na tym "a jakoś tam będzie i przejadę"
znalem kilka osób z miasta co swoim niedoświadczeniem, nie brawura
przepłaciło to życiem. live ist brutal
Bump:
Cytat:
Kris to nie czepianie się więc bez urazy.
y Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
nawet tego nie wyczułem