View Single Post
Stary 19-05-2017, 22:03   #1258
Kris_Poland
ford::advanced

Imię: Kris
Model: Ford Focus
Silnik: 1.5
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Co nas spotkało na trasie czyli nasze nagrania z CAR DVR

Cytat:
Napisał juri2069 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale napisz co było niebezpiecznego w jego wyprzedzaniu , skoro sam wyprzedziłeś jedno auto więcej niż on .....
to ze hamowaliśmy do zera, zatrzymując cały peleton

Cytat:
No tak , gdyby pomyślał , że za nim jedzie tylko 5 aut , to by nie hamował. Ja bym też nie hamował.
Ale nie każdy myśli na drodze , chciał być uprzejmy.
albo głupi, w życiu nie dopuściły do takiej sytuacji mając za soba auta, po wyprzedzeniu, no to sie kłoci z instynktem przetrwania i logika

Cytat:

A tutaj mógł już przejechać , ale i miał prawo się zatrzymać. Może myślał , że dobra suczka stoi ....Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ustaliliśmy już to.. wogóle nie myślał, słowo myślał tutaj raczej kierowcy nieznane

Bump:
Cytat:
Napisał hak64 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A może mu klapę bagażnika zaczęła zjadać rdza i postanowił wymienić na koszt Krisa...
właśnie to samo obstawiam, to mazda wiec korozja łapie juz dość wcześnie

poważnie, panowie, bez ogródek, tylko de..l by tak hamował nie patrząc na to co sie dzieje z tyłu, chyba ze miał w tym cel

na tej trasie taki manewr w 70% to stłuczka, poza miastem
podniósł mi ciśnienie i olej w głowie zagotował Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

zemsta była okrutna, smak tego manewru czuje do terazGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum...

Bump:
Cytat:
Napisał juri2069 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kris to nie czepianie się więc bez urazy.
Dodam jeszcze tylko , że przed rozpoczęciem wyprzedzania należy się upewnic czy możemy go wykonać, nie zaczekales aż ten z przodu zakończy, pojechales w ciemno za nim , trzeba się spodziewać, przewidywać niespodzianki.

Ale spoko trzeba dodawać różne sytuacje. Zawsze ktoś się czegoś nauczy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
po co miałem czekać ? zakładasz czarny scenariusz, że rezygnuje z manewru i wraca do szeregu ?

miałem miejsce by sie schować nawet gdyby tamtemu, nagle w klepkach sie poprzewracało

takie opcje sa możliwe przy autach przy słabszych silnikach
bądź mało doświadczanych kierowcach, a ci zazwyczaj szybko gina
gdy sie okazje ze ulica to nie gra komputerowa
w wyprzedzanie nie polega na tym "a jakoś tam będzie i przejadę"

znalem kilka osób z miasta co swoim niedoświadczeniem, nie brawura
przepłaciło to życiem. live ist brutal

Bump:
Cytat:
Kris to nie czepianie się więc bez urazy.
y Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nawet tego nie wyczułem

Ostatnio edytowane przez Kris_Poland ; 19-05-2017 o 22:14
Kris_Poland jest offline   Odpowiedź z Cytatem