View Single Post
Stary 22-05-2017, 07:58   #327
butel
ford::advanced

Imię: Stanisław
Model: Mondeo MK4 Titek
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Nadzieja na więcej KM w silnikach DW10 2.0 TDCi -140KM (ZROBIONE)

Cytat:
A dziś tak przypadkiem ..........jak co roku( dokładnie 1x w roku) spotkałem się z kolegą i zaproponowałem mu wirusa .... dostałem przed chwilką wiadomość Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. >Musze zbierać na jego 18stki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dziękuję za witaminkę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przejechałem już 2k z witaminką na autostradzie i w mieście! Muszę powiedzieć, że różnica jest na ogromny plus, autko dostało chyba "nowe życie" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Spalanie spadło, jest czym depnąć przy wyprzedzaniu (oczywiście bez przesady) różnica jest odczuwalna nawet dla takiego laika jak ja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Miałem mieszane uczucia ale widać, że niepotrzebnie.
Dziękuję również za C+ extra bajer.

Jest różnica czy zrobisz komuś ŁASKĘ czy LASKE prof. Jerzy Bralczyk

butel jest offline   Odpowiedź z Cytatem