View Single Post
Stary 24-05-2017, 07:17   #329
M-S POWER
ford::average

Model: MONDEO MK4
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Nadzieja na więcej KM w silnikach DW10 2.0 TDCi -140KM (ZROBIONE)

Ja już z tym programem mam ponad 80kkm i zero problemowGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. w niedługim czasie dojdą następne jednostki silnikowe
Cytat:
Napisał butel Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dziękuję za witaminkę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przejechałem już 2k z witaminką na autostradzie i w mieście! Muszę powiedzieć, że różnica jest na ogromny plus, autko dostało chyba "nowe życie" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Spalanie spadło, jest czym depnąć przy wyprzedzaniu (oczywiście bez przesady) różnica jest odczuwalna nawet dla takiego laika jak ja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Miałem mieszane uczucia ale widać, że niepotrzebnie.
Dziękuję również za C+ extra bajer.
M-S POWER jest offline   Odpowiedź z Cytatem