Temat: [Mondeo 2014- ] Wady wieku dziecięcego.
View Single Post
Stary 26-05-2017, 11:03   #4021
taajniak
ford::average

Model: Mondeo mk5
Silnik: 2.0 EB 260 KM / 415 nm by heko
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Wady wieku dziecięcego.

Cytat:
Napisał paoloWawa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@taajniak
trzeba było napisać że pojechałeś do Niemiec się pobawić bo Cię tu zaraz niektórzy zlinczują Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie po to się kupuje takie auto i podnosi moc, żeby jeździć max 130 km/h Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.).
Ale ok - miałem na myśli niemiecką Autobahne w kierunku Krakowa.

Ciśnienie mam wysokie, z tym że fakt - nie jest zróżnicowane.
Jeszcze mi przeszło przez myśl, że może czujniki coś błędnie wskazują - zweryfikuję to dzisiaj.

Tak przy okazji, jakie byś ustawił ciśnienie dla prędkości > 160 km/h ? 2 osoby i pusty samochód.

@kaan1 Opony są nowe w tym roku kupiłem, segment premium - nie były przekładane. Ciśnienie chyba na ciepło sprawdziłem, bo moja pierwsza myśl taka, że za mało powietrza mam w lewym przednim kole.

@Rothmans

Dzięki wielkie ! Sprawdzę to dzisiaj, tylko kogoś na pasażera wezmę. Problem jest na 100% po stronie pasażera.

Jeszcze myslałem żeby przesmarować czymś te uszczelki, ale nie wiem czy coś to da - generalnie za 2000 km pojadę do ASO olej wymienić, to mam zamiar i tak tą kwestię poruszyć.
taajniak jest offline   Odpowiedź z Cytatem