View Single Post
Stary 29-05-2017, 08:14   #4123
MisiekK
ford::average

Imię: Michał
Model: FORD S-MAX MK2 FL
Silnik: 2.0TDCI 150PS
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Navigacja Blaupunkt NX SP 5.1 - kompendium wiedzy

Zastanawiam się czy opłaca się jeszcze aktualizować Navi z DVD (ze względu na wiek napędu). Posiadam Gala z 2009r (mapa pewnie 200Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Ostatnio czyściłem płytę przy okazji aktualizacji softu (była strasznie czarna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.). Po otwarciu drzwi słyszę jak coś tam jazgocze w środku zanim odpalę silnik.
Moje pytanie brzmi - czy po zamianie map i softu na 2017 obsługa navi ze względu na przejście na TT się poprawia? Na mapach BT nie można np przybliżać "szczypiąc" ekran, a czasem pomniejszenie mapy suwakiem jest zbyt małe żeby zobaczyć większy kawałem trasy.
Może za dużo wymagam, ale przyzwyczaiłem się chyba do TT, MapaMap czy Yanosik.
Dodam, że ostatnio zrobiłem trasę do Paryża przez Brukselę i mapa z 2008 poza Polską dała radę, z informacjami o korkach włącznie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..