View Single Post
Stary 31-05-2017, 12:48   #3
ignas
ford::advanced

Model: Focus III Kombi
Silnik: 1.6L Duratec Ti-VCT (123PS) - Sigma [PNDA]
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: Alarm Logic LC4

Cytat:
Napisał slawek196812 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
czy w waszych samochodach po naciśnięciu zamykania samochodu ,alarm uzbraja sie bezgłośnie,mruga tylko kierunkami
Tak.

Cytat:
Napisał slawek196812 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
czy jest możliwośc włączenia powiadomienia odblokowania, zablokowania syreną
Rzuciłem okiem do instrukcji od alarmu, nie zauważyłem takiej możliwości. Jest w niej mowa tylko o sygnalizacji "błyskiem świateł" i diodą led.

Cytat:
Napisał raptorf22 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
co ciekawe alarm nie wyje tylko mruga kierunkami.
Jak ktoś by się włamał to nic nie wyje
Ja bym nie płakał z tego powodu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. U mnie alarm załączał się samoczynnie w upalne dni, była wymieniona "czujka" pokrywy silnika, a czujki na słupkach zostały nieco "rozkręcone". Drugi raz bym alarmu do auta nie dokładał (jeśli nie wymagałby tego ubezpieczyciel).
ignas jest offline   Odpowiedź z Cytatem