Bump:
Cytat:
|
Dodatkowo robiłem dziś mu przegląd i diagnosta stwierdził, że jak milicja zobaczy wyjęte fotele i homologację na 9 osób to może mnie nieźle dupnąć-prawda to?
|
nie sądzę by policja robiła problemy, gorzej było by w przypadku większej liczby pasażerów od miejsc siedzących.
Kolejna sprawa , jak policja zabierze Ci z tego powodu dowód rejestracyjny to Ciebie kolego to loto, oni muszą biegać za dokumentem po urzędach a wcześniej z siedzeniami na stacji diagnostycznej na ich koszt
Cytat:
|
Na 1,5 miesiąca dali mi Transita 6, ale jakiś kurier się rozbił i musieli mu go dać.
Teraz dali Vivaro pierwszej generacji
|
Ja czekam juz na osobowy samochód ponad miesiąc, a przewidywany czas dostawy to koniec września 2017 i nie bede zły jak sie przedłuzy termin a zechcą dać mi w zamian na 1,5 miesiąca inny w zastępstwie, choć przyznam ze na nowy jestem najarany
Cytat:
|
Sam już nie wiem jak ich przycisnąć. Wpłaciłem zaliczkę , w umowie jest punkt że powinni zwrócić dwukrotność.
|
Z tego co pamiętam to ja mam w umowie zapisane, ze jeśli dealer nie wywiąże sie z przyczyn od niego niezależnych to mogą odstąpić od umowy i oddać pobraną zaliczkę, lub wprowadzić aneks przedłużający okres dostawy pojazdu