Temat: [Mondeo 2007-2014] "Chrobolenie" klimatyzacji
View Single Post
Stary 31-05-2017, 20:57   #106
ptaqx
ford::beginner

Model: Mondeo MK3
Silnik: benzyna 1,8
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: "Chrobolenie" klimatyzacji

Cytat:
Napisał marko1986 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Siema. Dołączam się do tematu Mondeo MK4 2.0 pb
https://youtu.be/2w6IrkwJa-A
Wydaje mi się, że u Ciebie to trochę co innego bo ten dźwięk o ile dobrze słyszę zgrywa się idealnie z pracą silnika(przyspieszaniem). Na jałowym bez gazowania też tak masz?

Bump:
Cytat:
Napisał salom Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie pamiętam, trudno sie doliczyć ile razy pisałem że w warsztacie zawsze stawiają diagnozę,,chyba,,na najdroższą część, zapłacisz za robociznę, sprężarkę, i dalej będzie chrobolić, bo sprężarka nie chroboli, nie ma w niej nic, co by chroboliło.
Ale klienta trzeba walić w rogi, bo zus trzeba opłacic, pracownikom pensję, swiatło, gaz , a i na Teneryfę trzeba by pojechać, stare kości wygrzac, i nogi pomoczyć.
Dlatego nie mam zamiaru jej wymieniać póki co, wydaje mi się, że warsztat jednak nie był rzetelny w 100%, wydaje mi się, że ściemniają i nawet nie próbowali podmienić zaworu.

Ostatnio edytowane przez ptaqx ; 31-05-2017 o 20:59
ptaqx jest offline   Odpowiedź z Cytatem