View Single Post
Stary 02-06-2017, 10:27   #1512
bodzio17
ford::average

Imię: Wojtek
Model: Ford Mondeo MK5
Silnik: 2.0TDCI
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Blaupunkt Travel Pilot FX - kompendium wiedzy

Cytat:
Napisał bodzio17 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam, mam problem ze swoim FXem - do tej pory miałem mapy 2008 r., zakupiłem z 2014 r. Po włożeniu karty, radio rozpoznaje nową wersję oprogramowania, aktualizacja pliku navi przebiega normalnie. Po ponownym uruchomieniu radio działa niestabilnie, resetuje się co kilkanaście sekund. Po włożeniu karty z 2008 r. i powrocie do poprzedniej wersji oprogramowania wszystko wraca do normy.
Problem rozwiązany. Po aktualizacji z płyty i włożeniu karty SD radio rozpoznawało na karcie nowszą wersję pliku pliku NAV (u mnie była 8.XXX, na karcie 10.XXX). Po aktualizacji tego pliku z karty zaczynały się problemy. Jak pominąłem aktualizację tego pliku NAV, radio działa normalnie. Mapy na starszym pliku NAV działają też.

Bump:
Cytat:
Napisał gryfindor Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ma ktos oryginalna płytę cd z mapami z 2008 pożyczyć bo aktualizacja nie chce ruszyć ??
Miałbym - skąd jesteś?

Ostatnio edytowane przez bodzio17 ; 02-06-2017 o 14:52
bodzio17 jest offline   Odpowiedź z Cytatem