Radio 6000cd owalne - zamiana.
Witam,
Jestem właścicielem foczki (focus 07,po lifcie) od dwóch lat, od tego czasu przeczesuje forum w odpowiedzi na jedno nurtujące pytanie - "jak zrobić usb" - w swoim egzemplarzu posiadam radio 6000cd(montowane na śrubki), owalne z tyłu złącze antenowe oraz na kość. Żadnego aux w schowku(co pewnie by mi wystarczyło).
Informacje które dostałem to - "zapomnij albo kup nowe radio".
Dzwoniłem po sklepach z emulatorami zmieniarek - podobno mogę zapomnieć.
W tej chwili czytnik płyt ledwo czyta płyty (oryginalne) - ostanie tracki się przycinają.
Jest mi bardzo przykro, że nic nie da się zrobić szczególnie, że z przodu dumny przycisk "AUX", a wygląd radia idealny.
Dozbierałem trochę pieniążków i decyduje się na zamianę - na początku chciałem wydać do 1000 złotych lecz żona sugeruje aby dołożyć 500 aby nie narobić sobie problemów jakąś zabawką.
Na allegro jest dość sporo modeli z androidem do 1500 - to będzie działać i będzie bezproblemowe?
Zależy mi tylko na usb i bezawaryjnej pracy - jakość dźwięku podstawowa (transmitery odpadają) - wygląd dla żony jest priorytetem.
A jeżeli ktoś mi odpiszę, że i to było poruszane to proszę odpowiedzieć użytkowników chociaż o awaryjności tych sprzętów z wyświetlaczami 7 cali oraz jak one reagują zimą oraz w czasie gorąców (wiadomo, że w kabinie mamy ogromne wahania od minusów po ogromne piekielniki)
EDIT: jestem po czterogodzinnej intensywnej pracy z wyszukiwarkami, allegro, sklepami olxami - naprawdę nic się nie da zrobić aby to miało ręce i nogi? 2000 za radio aby miało usb?...śmieszne.
Ostatnio edytowane przez Adrian46 ; 03-06-2017 o 19:50
|