Cytat:
|
Ad 1.
To nie problem, tylko Ford postanowił na koniec poprzenosić ikonki. Wcześniej dioda podświetlająca tarczkę była odpowiedzialna za Check Engine. W 1507 Ford podmienił tarczke i teraz ma ona rysunek wyłączenia ESC (bo przy okazji zmienili nazwę z ESP na ESC). Licznik dostaje info - zapal ikonkę drugą z prawej. A co na tarczce ktoś wymalował, to to się pokaże. Czy to problem? Ja mam to gdzieś. Jak razi w oczy to albo wymiana tarczki (ekstremalnie trudno dostać) lub też licznika (nie wiem czy nie mam przypadkiem na sprzedaż) - albo po prostu zaślepić by nic się nie świeciło i spokój.
AD 2.
Szczerze - nie wiem czy to ma sens. Chętnych na takiego moda pewnie ze świeczką szukać, więc nie liczyłbym na jego pojawienie się.
Ad 3.
W skrócie - wycisza błąd pojawiający się od braku antenek. System działa wtedy niezależy czy je masz czy nie.
|
Dzięki. Już mi artur1970 wszystko wyjaśnił
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tylko jedno... jeżeli wycisza błąd braku antenek to jeśli ktoś ma cały system zrobiony zgodnie ze sztuka i ma np. uszkodzona antenkę to ten błąd nie pojawi się?