Tak można w każdej chwili , ale bardziej prawdopodobne , że w nocy.
Próbowałem w dzień , jak miał 3-4 miesiące to 5 godzin praktycznie jadł i spał.
Koło roku już go jazda nudziła , przerzuciłem się na noc.
Teraz ( 18 miesięcy ) jak jadę 2 godziny to ok 13 ( pora spania) , jeśli jadę ze 4 godziny to jak mu się nudzi to się pozłości ( ok 15 minut ) i w końcu się uspokoi i siedzi ( jakby focha walnął)
Jeżeli miałbym 6-7 godzin jazdy to wolałbym w nocy bo raz , że śpi , a dwa - szybciej.
W dzień jeszcze nie próbowałem tak długo z nim jechać.
Aczkolwiek kolega z rocznym dzieckiem jechał 16 godzin w dzień i dał radę ( 2-3 razy zatrzymał się na pół godziny pobawić , rozprostować) ale ma Viano , bajery szmery , DVD.
Ja czasem próbuję dać do zabawy telefon , ale trzeba pilnować bo raz już puścił sygnał na 112
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wstyd
Cattani , długie trasy robisz w dzień ? Zauważyłem , że w tym wieku dziecko jjest ciekawe świata i dużo podziwia - to go uspokaja troche. A zwłaszcza w mieście , duży ruch , bloki , światła ....
Ogólnie to nie chcę dziecka przyuczać na telefony , tablety czy DVD ( bajek i tak nie lubi oglądać ). Dlatego zaczęliśmy jeździć w nocy , tak myślę jeszcze z rok , dwa , aż zrozumie co to jazda i że ma być cicho
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.