Temat: [Kuga 2013-2020] ciagle otwarta klapka wlewu paliwa
View Single Post
Stary 05-06-2017, 22:43   #3
birkopf
ford::beginner

Model: Kuga
Silnik: 1997
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Kuga 2016 ciagle otwarta klapka wlewu paliwa

Erm - jestem troche w szoku, ale po tym jak "obmacałem" Kuge sąsiada wydawało mi się że właśnie tak sobie to zaprojektowali...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Zaraz sprawdzam czy da sie kupić ten korek. Dziekuję.

ps- już wróciłem do kraju Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. uaktualniam sygnature Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
1. Na Twych chęciach pozostanie. Ford stwierdził, że nie będzie robił zamka klapki - bo po co (jego zdaniem...).
Zawsze możesz sobie sprawić "korek" - https://accessories.ford.com/locking-fuel-plug.html
2. Autoryglowanie włącza się komputerem w konfiguracji samochodu. Na Wyspach to chyba tylko u kilku polskich kolegów...
birkopf jest offline   Odpowiedź z Cytatem