View Single Post
Stary 06-06-2017, 09:35   #1514
maroD
ford::average

Model: Ford Focus MK2 FL
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Blaupunkt Travel Pilot FX - kompendium wiedzy

Cytat:
Napisał gryfindor Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Okolice Szczecina niestety koniec Polski Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

ja też ze Szczecina i chętnie był zaktualizował swojego FXa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Mam tez problem z radiem, a raczej nawigacją. Posiadam kartę z mapami z 2009 (chyba). moge ustawić jakiś cel w Polsce, ale pokazuje mi jakieś kosmiczne odległości. Gdy nacisnę przycisk "info" pokazuje mi się komunikat jak na zdjęciu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
"no gps"

sprawdziłem i kabel od gps jest podłączony. gdzie mogę szukać przyczyny złego działania?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ponadto na zdjęciu widać dodatkowy nie podłączony kabel. Od czego może on być? Wygląda jak od radia, ale jeden jest juz podpięty i radio działa.

Ostatnio edytowane przez maroD ; 06-06-2017 o 10:13
maroD jest offline   Odpowiedź z Cytatem