Cytat:
|
a ja mam inne pytanie... podlaczylem wszystko AA do forda i mam tylko mapy.
to chodzi tylko o nawigacje? bo tam gdzie music jest mam pusto czemu? musze tam jakas muze wrzucic czy co?
gosciu w salonie powiedzial ze utuba tez podlacze i chyba cos mu sie pomylilo bo z tego co widze to nie da sie wlaczyc youtube na ekranie focusa w sync3??
|
Tylko niektóre aplikacje są certyfikowane do pracy z AA, pojawią się w zakladkach radia dopiero jak je zainstalujesz w telefonie ze sklepu play. Do muzyki masz np spotify, deezer, google play music. Ten ostatni możesz użyć do sluchania mp3 z pamięci telefonu. Z map, na razie tylko google maps. Są jeszcze różne komunikatory ale ja takich nie używam.
@
mondeomk5
, Android Auto niezależnie od sklepu play i ograniczeń regionalnych można pobrać stąd:
http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/
Rodzaj procesora w swoim tel można sprawdzić jakimś prostym programem, np AndroSensor, a w nim w zakładce Device Info pozycja CPU.
AA jest niedostępne w Polsce z braku walidacji wersji językowej polskiej, czyli tłumaczenie ma jeszcze jakieś wady i w ocenie googli nie jest wystarczająco bezpieczne. Proces walidacji jest bardzo surowy. Gdyby doszło do wypadku po którym ktoś udowodniłby że spowodowało go używanie wadliwego oprogramowania google zbytnio absorbującego uwagę, albo wprowadzającego w błąd, to google straciłoby sporo $$$.
Oglądanie Youtube podczas jazdy jest skrajnie głupie i cieszę się, że producenci dokładają starań aby było to przynajmniej trudne do zrealizowania. I bez bajek mi tu o zaparkowanym aucie czy pasażerach, wciąż widzę debili oglądających na trasach filmy na telefonie w uchwycie. Pasażerowie i dzieci z przyjemnością skorzystają z jakiegoś tabletu, wygodniej czytelniej i z opcją dzwięku na słuchawkach. Tak żeby jak najmniej odwracać uwagę kierowcy.
A sprzedawca pocisnął niezły kit, ciekawe co jeszcze podkoloryzował...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.