View Single Post
Stary 07-06-2017, 15:43   #6548
czaroslaww

Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał taajniak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W sumie niezła cena...
Mi się udało wytargać Ruby red kombi za 107.000 zł... z tym że silnik 2.0 eb 203 km automat.
Auto było roczne, bez przebiegu - w gratisie dorzucili mi bagażnik dachowy ( te takie belki oryginalne) i gumową matę do bagażnika.
Navi dołożyłem, moc podniosłem, fajne felgi dokupiłem, aktywny tempomat i kamerę cofania dołożę na jesień.

Generalnie stosunek cena / jakość jest bardzo na plus - na upartego jak bym bardzo chciał skórę, to pytałem w Carlex design, i robią skórę premium + dodatkowe wygłuszenie za około 13000 zł

Coś a'la to: http://www.carlexdesign.com/en/proje...ord-focus.html

Czyli reasumując, wszystko mnie wyjdzie max 130.000 zł.

Pokażcie mi A6 z mocą > 250 KM, w skórze premium, światłami led, dobrym wyciszeniem wnętrza, na ładnych felgach 18", z nawigacją, czujnikami parkowania i aktywnym tempomatem w takich pieniądzach, bo ja tam generalnie wole kasę mieć na koncie, niż w samochodzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

Ps. W przyszłym roku, może założę swój temat na forum i opiszę dokładnie co zrobiłem w samochodzie, ale to dopiero po wizycie w carlex Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
sympatyczny kolego;
nie wolisz kupić foteli skórzanych gdzieś na allegro?
http://allegro.pl/komplet-foteli-sko...716790721.html
komplet z vignale za 4,2k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

a co do mojej ceny chyba okej, tym bardziej ze sama panorama kosztuje dodatkowe 5150zł + auto właśnie się produkuje więc będzie 06.2017
automat? super sprawa niestety musiałem wybrać wyposażenie albo automat... cena...

co do mocy to na razie przełączam się na 180hp, zobaczymy jaka będzie różniica i czy będę chciał więcej..
  Odpowiedź z Cytatem