W sumie niezła cena...
Mi się udało wytargać Ruby red kombi za 107.000 zł... z tym że silnik 2.0 eb 203 km automat.
Auto było roczne, bez przebiegu - w gratisie dorzucili mi bagażnik dachowy ( te takie belki oryginalne) i gumową matę do bagażnika.
Navi dołożyłem, moc podniosłem, fajne felgi dokupiłem, aktywny tempomat i kamerę cofania dołożę na jesień.
Generalnie stosunek cena / jakość jest bardzo na plus - na upartego jak bym bardzo chciał skórę, to pytałem w Carlex design, i robią skórę premium + dodatkowe wygłuszenie za około 13000 zł
Coś a'la to:
http://www.carlexdesign.com/en/proje...ord-focus.html
Czyli reasumując, wszystko mnie wyjdzie max 130.000 zł.
Pokażcie mi A6 z mocą > 250 KM, w skórze premium, światłami led, dobrym wyciszeniem wnętrza, na ładnych felgach 18", z nawigacją, czujnikami parkowania i aktywnym tempomatem w takich pieniądzach, bo ja tam generalnie wole kasę mieć na koncie, niż w samochodzie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Ps. W przyszłym roku, może założę swój temat na forum i opiszę dokładnie co zrobiłem w samochodzie, ale to dopiero po wizycie w carlex
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.