View Single Post
Stary 07-06-2017, 22:38   #4155
Touch'n'go
ford::average

Model: Fiesta VII
Silnik: 1.0 100KM EcoBoost
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Renault ma ciekawą stylistykę, rozwiązania i jest "nowoczesny", ale jak dla mnie za bardzo odbiega od fordowskiego ideału (w tej klasie) precyzji i przyjemności z prowadzenia.

Na poczekaniu przymierzyłem się na szybko w salonie w dixi do nowego opla insigni i za kierownicą bardzo mi się podoba, deska robi wrażenie. Po ustawieniu fotela miejsca z tyłu jest sporo więcej niż w mojej starszej isi. Na oko tak przynajmniej z 5cm więcej. Fajnie wyprofilowane drzwi kierowcy i przemyślane przyciski i pokrętła, duża różnica w ogólnym odbiorze wnętrza w porównaniu ze starą insignią.

Niestety, ostatnio zapoznałem się z teslą i do czasu wyparcia tego wspomnienia z głowy, każdy inny samochód przy tesli będzie dla mnie jak nokia 3310 przy smartfonie. Teraz żałuję, że byłem ciekawy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. na szczęście nie jechałem za kierownicą, bo przypuszczam, że znienawidziłbym swoje auto za brak mocy i responsywności itd.
Touch'n'go jest offline   Odpowiedź z Cytatem