View Single Post
Stary 08-06-2017, 07:29   #6554
taajniak
ford::average

Model: Mondeo mk5
Silnik: 2.0 EB 260 KM / 415 nm by heko
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał czaroslaww Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
sympatyczny kolego;
nie wolisz kupić foteli skórzanych gdzieś na allegro?
http://allegro.pl/komplet-foteli-sko...716790721.html
komplet z vignale za 4,2k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

a co do mojej ceny chyba okej, tym bardziej ze sama panorama kosztuje dodatkowe 5150zł + auto właśnie się produkuje więc będzie 06.2017
automat? super sprawa niestety musiałem wybrać wyposażenie albo automat... cena...

co do mocy to na razie przełączam się na 180hp, zobaczymy jaka będzie różniica i czy będę chciał więcej..
Cenę masz bardzo OK - zwłaszcza że to jest auto do produkcji. Ja brałem takie jakie stało.
Co do foteli... ja niestety nie mam elektryki w fotelach, taki samochód stał na magazynie. Myślałem o fotelach z Vignale, ale raczej będzie bardzo dużo zabawy z podpięciem ich, i nie znam póki co nikogo kto by wiedział jak to zrobić. Niestety nie jest to plug&play.

Jeszcze popytam w Carlexie ile by wzięli za samo obszycie foteli i kanapy, generalnie drażni mnie, że nie mam w mondziaku jakiejś fajnej skóry.

Elektryka foteli by się przydała, ale da się bez tego żyć.

Bump:
Cytat:
Napisał qlszef Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
CZAROSLAWW - nie wnikałem dokładnie w wyposażenie tego A6. Na pewno ma poniższe:
MMI Navigation plus z MMI touch
Reflektory w technologii LED
Tapicerka skórzana Milano
Ogrzewanie foteli przednich
Audi Connect + Audi phone box
Audi sound system
Regulacja odcinka lędźwiowego kręgosłupa, elektryczna

Cena 157 w każdym salonie Audi. Nie jest to jednorazowy egzemplarz który się gdzieś przeleżał na magazynie
No tak, ale jak dołożymy automat i jakiś lepszy silnik dla takiej krowy, to pewnie się zbliżmy do 200k co nie ?

Ostatnio edytowane przez taajniak ; 08-06-2017 o 07:33
taajniak jest offline   Odpowiedź z Cytatem