View Single Post
Stary 09-06-2017, 14:29   #1
Dreak91
ford::beginner

Imię: Łukasz
Model: Mondeo ST220
Silnik: 3.0 V6
Rocznik: 2002
Domyślnie ST220 - czyli co wybrać? Jaką instalację?

Witam,
mam nadzieję, że nie popełnię żadnej gafy na wstępie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Otóż zakupiłem jakiś czas temu mojego pierwszego ST'ka 220 i zrodził się pomysł na instalację LPG.
Oczywiście zanim co sam sporo poszukałem na ten temat i zastanawiam się nad kilkoma aspektami:
- STAG z dobrymi częściami czy może BRC gotowy Plug & Play? Co byłoby lepsze/wystarczające? Ile powinien kosztować taki zestaw?
- lybryfikacja - mit czy kit? słyszałem naprawdę skrajne opinie niestety... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
- polecany gazownik w okolicach Katowic, Sosnowca?
- czy taki silnik pożyje jeszcze trochę bo mój ma już nahulane 270tys. Silnik zdrowy (trzyma serię - był hamowany) jednak trochę tych km już ma Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (książkę mam do niego pełną).
Jeśli ktoś ma, może porównać będę wdzięczny ponieważ różnica dość spora między obydwoma instalacjami. Było sporo tematów podobnych, jednak chodzi mi konkretnie o ST220 i kogoś kto to ogarnie w mojej okolicy (jeśli ktokolwiek zna i ma sprawdzonych ludzi).
Dreak91 jest offline   Odpowiedź z Cytatem