Odp: Ford Mondeo Titanium 2.0 Pb 145 KM Kombi
Witam,
samochodu ostatecznie nie obejrzałem, bo zupełnie przypadkowo napatoczyłem się na inny. Brak ogłoszenia, jeszcze nie jest wystawiony, miałem wieć okazję pooglądać go w wersji nieupranej / niepicowanej.
VIN: WF0GXXGBBG9P77390
Stan licznika: 136 kkm
Bardzo ładnie wyposażony samochód, wersja Business coś tam, na moje oko bez większych przygód blacharsko - lakierniczych. Cieniowany lewy tylny błotnik (gr. powłoki 200um), cała reszta raczej w oryginale (90-120 um), wszystkie szyby z lat 08-09.
Autobaza / autodna nic konkretnego nie podaje. Do samochodu bogata lista faktur, z których wynika logiczna historia samochodu (na fakturach przebiegi). Z tego co pamiętam auto robiło do 2015 roku po 12 kkm rocznie (do 72 kkm), potem w dwa lata ponad 60, do 135 kkm i przyjechało do Polski. Pierwszym właścicielem Szwed, potem to nie wiem, na końcu firma sprzedająca samochody (w Szwecji liczona jako właściciel).
W poniedziałek jestem umówiony na oględziny przed-zakupowe w ASO Forda, choć słyszałem różne opinie na temat jakości takich oględzin. Cena dość wygórowana - 300zł. Ale jeśli tylko jest warto, to jak najbardziej. Ktoś coś może jeszcze podpowiedzieć? Ktoś korzystał z Serwisu Forda przed zakupem?
Z góry dziękuję za wszelkie informacje, szczególnie dotyczące samochodu, jego historii, ew. szkód, etc.
Pozdrawiam Łukasz
|