Witajcie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak pisałem we wcześniejszym komentarzu wymieniłem dwumas na twarde sprzęgło
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Musze wam powiedzieć że naprawdę nic nie czuć po zmianie.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jedyne co to przy wbiciu 2 jest jeżeli za szybko się oczywiście puści sprzęgło szarpnięcie lekkie i to wszystko. Działa cichutko i nic nie słychać. Zmieniło się za to dużo w prowadzeniu gdyż nie jest już jak wcześniej strasznie mułowaty tylko zbiera się dużo szybciej niż przy nawet sprawnym dwumasie. Chcę polecić ten zabieg osobą które mają taki sam problem jak ja.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie bójcie się wymiany w MK1 1.8 Tdci 115 km na sztywne sprzęgło. Powodzenia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.