Cytat:
W Audi jest lepszy prąd, taki bardziej elektryczny...
W Fordzie jest gorszy - strasznie zaśmiecony, pełen rezystancji! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Trzeba kupić na allegro gniazdo zapalniczki z Audi i zainstalować w Fordzie! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A tak na marginesie - bezpiecznik gniazda zapalniczki ma nominał 20A a nie 10A.
|
już lece wyrwać cała instalacje z Audi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. podałem przykład, bo tam chodziło. w innym aucie nie mialem możliwości sprawdzić.
tak wiem bezpiecznik 20A, pomyliło mi się. Przed chwilą wymieniałem nawet bo czyściłem blaszki w gnieździe i spaliłem bezpiecznik.
programem "Charging report" dokonałem bardzo wielu pomiarów i był spory rozrzut. od 300mA do 1300mA. na 3 ładowarkach (każda miała swój kabel) pomiary były podobne