Cytat:
Nie raz pomagało na podobne przypadłości Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zapewne ten kontakt60 byłby znacznie lepszy do tego celu, muszę się zaznajomić ze środkami tego typu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tylko tutaj jak napisałem winne nie było niełączenie styków, a po prostu wytarcie trzpienia, przez co styki nie były zwarte.
|
Artur300 , to trochę dziwne co piszesz . Ten trzpień jest w zasadzie tylko i wyłącznie " nośnikiem" styków krańcówki i sam bez niczyjej ingerencji po prostu w żaden sposób nie pracuje , zatem nie ma tam miejsca jego wycieranie się . Wyciera się element plastikowy krańcówki , w który przy każdym zamykaniu drzwi uderza zamek oraz może nieco wytrzeć się plastikowy klin - z drugiej strony opisanego wcześniej elementu - który ociera o blaszkę styku krańcówki . A i tak w obu tych przypadkach na mój gust miałbyś problem polegający nie na tym , że kontrolka otwartych drzwi się nie zaświeca , a odwrotnie - czyli że nie gaśnie po zamknięciu drzwi , ponieważ styki nie zostałyby rozłączone . Tak mi się wydaje . Pozdrawiam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.