View Single Post
Stary 14-06-2017, 12:37   #4165
Touch'n'go
ford::average

Model: Fiesta VII
Silnik: 1.0 100KM EcoBoost
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Ciekawe czy przejęcie Opla przez PSA ma już przełożenie na realne działania, choć pewnie w moim przypadku to zbieg okoliczności... przedwczoraj cmoknął mnie facet na skrzyżowaniu w tylny róg auta, zderzak i klapa do naprawy... zgłosiłem do leaseplanu, naprawa w ASO, ale umówić auto na naprawę zadzwonił do mnie kierownik seriwsu z ASO... Peugeota Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mnie to obojętne, byle dobrze spasowali i lakier dobrze położyli. Myślę, że większość seriwsów po mimo że są pod różnymi szyldami to działają dokładnie tak samo (może znajomość własnych modeli jest nieco lepsza) i mogłyby bardzo szybko dopasować się do nowego szyldu tak jak uczą się nowego modelu jak wchodzi na rynek. Technologicznie te auta są w środku bardzo podobne. W europie i tak wszystko jest wymieszane totalnie, nowe modele to frankensteiny ze wspólnego worka gratów. Nie zdziwię się jeśli ford wzmocni swoją kooperację z PSA w bajbliższych latach.
Touch'n'go jest offline   Odpowiedź z Cytatem