Witam Wszystkich. Podpinam się pod temat ze swoją zagadką, którą dostałem dzisiaj podczas wymiany filtru kabinowego w Focusie MKII. Nie była to pierwsza moja wymiana, ale pierwsza, po której 'zyskałem' część. Gdzieś słyszałem, że jak zostają elementy, a wszystko działa, to części te nie są potrzebne. Z życia jednak wiem, że nie można bagatelizować takich niepozornych elementów. Miałem wcześniej punto, i Włosi naprawdę potrafili oprzeć wiele funkcjonalności o tworzywa sztuczne. Ale wracając do tematu. Kombinowałem z pedałami hamulca i sprzęgła, szukałem w tapicerce. Raczej na pewno nie jest to element z pedału gazu, bo ten był wymontowany. Być może ktoś z Was miał w rękach taki 'gadżet'. Może też ktoś musiał go obsadzić po wymianie filtra. Niestety nie mam nikogo, kto ma Fokę i u kogo można by podpatrzeć, czego brakuje 'pod kierownicą'. Z góry dzięki za wszelkie wsparcie. Element ma wymiary 4x3,5x3cm. Nie wygląda, żeby coś było w nim wyłamane, ma zatrzask. Pozdrawiam. Marcin
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.