Temat: [Mondeo 2014- ] Spalanie 2.0 Ecoboost
View Single Post
Stary 17-06-2017, 22:40   #712
taajniak
ford::average

Model: Mondeo mk5
Silnik: 2.0 EB 260 KM / 415 nm by heko
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Spalanie 2.0 Ecoboost

Cytat:
Napisał cattani75 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Fortuny rodzą się z oszczędności. :-P
Ale coraz częściej myślę o wizycie u Heko. ;-)
A dziś doszedłem do wniosku, że chyba nie jestem tym, który po przejściu na automat już nigdy nie wraca do manuala. Chyba w przyszłości wyłamię się z tej teorii...
Ja nie mówię że nie, ale instalacja ile ? z 7000 zł ?
Chodzi mi o to, że instalacja przy twoim przebiegu rocznym się wróci za ~3 lata.

Jeżeli paliwo wrzucasz w koszty, to tym bardziej to oszczędzanie słabo wygląda, no chyba że auto masz prywatnie kupione...

Ale z tego co pamiętam, to chyba kratkę miałeś Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

Bump:
Cytat:
Napisał lemon Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie do Ciebie ale ogólnie LPG - Lepszy Power Gamoniu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ze 110 oktanów można trochę mocy wykrzesać z ekoboobsa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio obaliliśmy ten mit oktanowy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., LPG nie daje więcej mocy niż 95.
taajniak jest offline   Odpowiedź z Cytatem