Cytat:
|
9200. Czyli jeśli będę używał auto przez 4 i pół roku, to jestem do przodu kilkanaście tysięcy pln? Opłaca się? :-P
A kratkę mam dla celów prywatnych, nie służbowych.
|
Nie opłaca się.
Przy twoich rocznych przebiegach, po około 3,5 roku to dopiero ci się może instalacja zwróci.
Benzyny tak czy owak na pewno też coś zużyjesz z czasem i do tego dochodzą ci roczne przeglądy samochodu, które są droższe dla auta z LPG.
Po 4.5 roku może będziesz jakieś ~3000 zł do przodu. Musisz sobie przemyśleć co ci się bardziej opłaca.
Auto masz prywatnie czy na firmie ? Bo jak na firmę i doliczysz do tego możliwość wrzucania wydatków na benzynę w koszty, to ci się już totalnie nie opłaca LPG wsadzać.
Dobra takie jest moje zdanie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - uważam że mogłeś od razu ze mną chipa robić u Heko
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Koniec offtopa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..