Temat: [Mondeo 2014- ] Spalanie 2.0 Ecoboost
View Single Post
Stary 18-06-2017, 11:00   #717
taajniak
ford::average

Model: Mondeo mk5
Silnik: 2.0 EB 260 KM / 415 nm by heko
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Spalanie 2.0 Ecoboost

Cytat:
Napisał cattani75 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
9200. Czyli jeśli będę używał auto przez 4 i pół roku, to jestem do przodu kilkanaście tysięcy pln? Opłaca się? :-P
A kratkę mam dla celów prywatnych, nie służbowych.
Nie opłaca się.
Przy twoich rocznych przebiegach, po około 3,5 roku to dopiero ci się może instalacja zwróci.
Benzyny tak czy owak na pewno też coś zużyjesz z czasem i do tego dochodzą ci roczne przeglądy samochodu, które są droższe dla auta z LPG.

Po 4.5 roku może będziesz jakieś ~3000 zł do przodu. Musisz sobie przemyśleć co ci się bardziej opłaca.

Auto masz prywatnie czy na firmie ? Bo jak na firmę i doliczysz do tego możliwość wrzucania wydatków na benzynę w koszty, to ci się już totalnie nie opłaca LPG wsadzać.

Dobra takie jest moje zdanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - uważam że mogłeś od razu ze mną chipa robić u Heko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Koniec offtopa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
taajniak jest offline   Odpowiedź z Cytatem