Temat: [Mondeo 2007-2014] jaki rozmiar opon lub kół ?
View Single Post
Stary 18-06-2017, 15:07   #3044
R_u_f_u_s
ford::average

Imię: Piotr
Model: C-Max
Silnik: 1,5 TDCi
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Rozmiar i opony co polecacie?

Cytat:
Napisał ethernal Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jedni tak klasyfikują, inni inaczej
To skąd Twoja nietolerancja do oponeo? Oponeo klasyfikuje tak, a Ty inaczej. Czy to oznacza, że Ty jesteś wyrocznią? Chyba nie. [emoji41]

Cytat:
Napisał ethernal Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam nadzieję, że je to nie jest twój sposób na cenzurę, tzn. nie chcesz zakazywać mi wpisów bo tobie się nie podobają.
Nie mam takiego prawa, nie jestem wyrocznią! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
zasadnym wydaje się postawić pytanie komu bardziej przydałoby się wypicie melisy? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Już wypiłem, dodatkowo jeszcze żona mnie wkurzyła Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
R_u_f_u_s jest offline   Odpowiedź z Cytatem