Temat: [Mondeo 2014- ] Spalanie 2.0 Ecoboost
View Single Post
Stary 19-06-2017, 08:36   #724
taajniak
ford::average

Model: Mondeo mk5
Silnik: 2.0 EB 260 KM / 415 nm by heko
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Spalanie 2.0 Ecoboost

Cytat:
Napisał cattani75 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@taajniak Użyj excela. Pomoże. :-)
Korzystałem ze strony jakiegoś producenta instalacji LPG, ale skoro chcesz excela i wywołałeś mnie do tablicy to proszę bardzo.

Do kosztów instalacji dolicz sobie 200 zł rocznie (przeglądy stacja). Ja już to całkowicie pominąłem zużycie benzyny, którą na pewno i tak chociaż trochę zużyjesz.

Tylko nie podciągaj spalania15 litrów z miasta, bo średnio z całej jazdy na bank masz maks 12l / 100 km.

Mam drugie auto którym teraz jeździ żona w LPG (fiata bravo), prawie od 7 lat, więc naprawdę miałem okazje się na własnej skórze przekonać kiedy się opłaca to wsadzać, a kiedy nie.

I moim zdaniem przy twoich przebiegach rocznych, to się całkowicie mija z celem. Jak byś robił przynajmniej z 30k rocznie, to bym się słowem nie odezwał... No chyba że na LPG zaczniesz tyle robić.

Eot Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg Instalacja gazowa.jpg (65.2 KB, 51 wyświetleń)
taajniak jest offline   Odpowiedź z Cytatem