Cytat:
|
Czy ja na końcu widzę 4 zielone cyferki? :-D
cbdo :-)
|
No dobrze widzisz... przy twoich przebiegach po pełnych 5 latach użytkowania instalacji będziesz uwaga całe ~7500 zł do przodu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. A więc średniorocznie zarobisz na tym 1500 zł,
czyli 125 zł / msc.
Po drodze jeszcze masz takie ryzyko, że z powodu 500+ będzie trzeba sięgnąć po LPG i cena poleci do 3 zł (
http://www.nowiny24.pl/motofakty/akt...rozi,10592494/). Innych ryzyk fiasku na tej inwestycji nie wypisuje, bo się każdy może domyśleć.
To chyba nie jest kwota która robi wrażenie na człowieku, którego stać na kupno i utrzymanie samochodu za ponad 150.000 zł.
Generalnie czy to dużo czy mało, zależy od punktu siedzenia...
Dla mnie inwestujesz 9200 zł, żeby zarobić w okresie pełnych 5 lat 7500 zł... co ledwo stanowi 4,5% wartości kupna samochodu...
a przecież w tym okresie na wartości samochodu stracisz ponad 60%.
Mnie bawi to, że kupując auto, nie przejmowałeś się tym, że po 5-6 latach ze 160 000 zł, będzie wart 60.000 zł, a teraz jarasz się tym, że dokładając do auta, w tym samym okresie oszczędzisz 7500 zł.
No nic, już chyba wszystko napisałem co mi po głowie chodzi.
Naprawde EOT z mojej strony
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..