Cytat:
@ olek_grom
najbezpieczniej i najlepiej będzie jak jednego pociota posadzisz z przodu. Wyłącznik możesz dołożyć. Koszt na oryginalnych częściach to chyba ~300PLN.
Zobacz tu:
https://forum.fordclubpolska.org/sho...d.php?t=139536
Jeśli sam nie jesteś w stanie albo nie chcesz ogarnąć to zagadaj to mayak to wszystko Ci w WAW zorganizuje.
PS Przy następnym szukaj S-Maxa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
W sumie masz rację, że optymalnym pomysłem jest zainstalowanie wyłącznika przedniej poduszki.
A powiedzcie mi jak jest z widocznością dla kierowcy jeśli wstawi się jakiś porządny fotelik (większy niż nosidełko).
Ja mam dla starszej córki Besafe iZi Combi X4 (młodszy syn jeszcze nosidełko) to jak wyobraziłem sobie, że miałby podobnej wielkości być z przodu to nic by nie było widać.
No i kolejny problem, bo foteliki montowane tyłem, ale nie na isofix (bo przecież na przednim siedzeniu nie ma) przeważnie mają jeszcze różne pasy montowane do przedniego siedzenia.... więc jak fotelik będzie na przednim siedzeniu to do czego je przypnę.
A może po prostu za dużych dzieci nie ma jak wozić... tyłem z przodu.