View Single Post
Stary 20-06-2017, 19:43   #76
piłkarz16
ford::beginner

Imię: Piotr
Model: mondeo
Silnik: 2.5T lpg
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Instalacja gazowa do Mondeo MK4 2.5T

Cytat:
Napisał Juzek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A moduł pod kierownicą masz przelutowany? Lpg podłączone po CAN?

Wysłane z Szajsunga MkIV
Znalazłem w Bydgoszczy gazownika który wszystko doprowadził do ładu. Zanim zdiagnozowałem z kolegą wolfem ze to wina lpg najpierw przelutowałem moduł a potem nawet go wymieniłem jak się okazało zupełnie nie potrzebnie.

Bump:
Cytat:
Napisał deku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ty tak na poważnie?
Chcesz zarżnąć auto, że automatycznie kasujesz błędy.
Skoro są błędy to dzieje się coś złego i trzeba to ogarnąć a nie kasować błędy.
W oprogramowaniu BRC ta funkcja od początku była włączona , więc skąd miałem wiedzieć że wyskakują jakieś błędy. Dopiero uświadomił mnie inny gazownik że jest taka opcja( nawet STRUNA gdzieś na forum o tym pisał że w tych instalacjach jest ta funkcja) i że zakłócenia w pracy tempomatu powoduje emulator czujnika ciśnienia paliwa. Teraz jest już wszystko tak jak powinno być, tempomat działa check nie świeci i wszystko jest porządnie wyregulowane. Jak by ktoś szukał w kujawsko pomorskim naprawdę dobrego gazownika to polecam Sebastiana z AUTO GAZ CENTRUM ul. Toruńska 30 Bydgoszcz.
piłkarz16 jest offline   Odpowiedź z Cytatem