Temat: [Mondeo 2007-2014] Montaż asystenta martwego pola BLIS
View Single Post
Stary 24-06-2017, 11:52   #132
dizel1982
ford::advanced

Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Udane dołożenie Blis w polifcie

A czy do BCM-a trzeba ciągnąć jakieś dodatkowe kable czy wszystko już powinno być? Bo przeglądam ten temat (duuużo tego bardzo) i nigdzie nic nie znalazłem na ten temat. Ale przecież jakoś to musi działać. Czy wiązkę która idzie do zderzaka (ta która dochodzi do tej kostki ponieważ ona przy zderzaku się łączy i nie chodzi mi o tą krótką która idzie od kostki do czujników cofania itd ale o tą która dochodzi do tej kostki) trzeba też wymieniać czy może np dołożyć tylko brakujące kabelki? A jeśli można dołożyć kabelki to gdzie ta wiązka wychodzi?

Aaa i jeszcze jedno. Czy jest gdzieś w necie jakiś manual dołożenia tego systemu od podstaw? Szukam po różnych forach, zwłaszcza zagranicznych ale nic nie mogę znaleźć. Zależy mi na dokładnym opisie + zdjęciach. Chyba że gdy będę montował to mogę zgłosić się do kogoś z forum kto ma to już obcykane i mi pomoże. Oczywiście co będę mógł to wcześniej już sobie przygotuję sam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

Ostatnio edytowane przez dizel1982 ; 24-06-2017 o 11:56
dizel1982 jest offline   Odpowiedź z Cytatem