witam.
Wiem ze tematów bylo sporo ale juz naprawde nie wiem co robic dlatego pisze.
Posiadam foke 2002 1,8 tdci 115km ostatnio zauwazylem ze przy 3 tysiacach obrotow na 2 a najbardziej 3 biegu strasznie dymi. Im wiecej obrotow tym czarniej za mna.
Straszny wstyd
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. do tego wydaje mi sie ze stracil moc. do 2 tysiecy obrotow strasznie sie wlecze. dostaje mocy dopiero gry wlaczy sie turbina.
Poszedlem za rada forumowiczów i chciałem wyczyscic egr ale ktos mnie ubiegl i juz go zaslepil. sprawdzilem rure od interkulera nie ma zadnych pekniec i wyciekow. wymienilem także filt paliwa.
Rok temu wymienialem wtryski i nic nie wskazuje na to ze mogly by sie znowu popsuc.
a jak byla by to wina turbiny to dymilo by na niebiesko.nie mam wiecej pomyslow. napewno ktorys z posiadaczy foki mial ten problem niech powie mi co mam jeszcze zrobic
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.