WOW
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I to jest forum dyskusja trwa..dzięki. Takie małe nawiązanie do forum Hyundaia..założyłem tam jakiś czas temu konto, aby podpytać od SantaFe II ..opisałem co mnie interesuje i liczyłem na podpowiedzi posiadaczy. Odzew = 0.
A wracając do tematu.
Nie mam ciśnienia na automat i już zmieniłem zapytania o auta w wyszukiwarkach na manuale. Co do PS..wujek google mi podpowiedział, że PS jest lepszy i nie ma opóźnień.
Była oczywiście wzmianka o droższym koszcie serwisowania..
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki za link do czeskiej aukcji..tak jak piszesz niby tylko i aż 26k , ale takie "przekręty" mi się nie podobają.
Bump:
Cytat:
|
Mam zupełnie inne zdanie, praktycznie w 90% S-Maxów mamy do czynienia z wytartymi przyciskami od klimatronika, w mniejszym lub większym stopniu wysiedzianymi gąbkami foteli przednich, które zużywają się dużo szybciej niż w innych autach, które miałem, sporo osób ma problem z odklejającą się tapicerką z boczków drzwiowych, puchnie farba na przyciskach od navi, łuszczy się lakier na uchwytach drzwi, itd itd.
Takich sytuacji w aucie, które jako nowe kosztuje spore pieniądze być nie powinno, ale takie wpadki zdarzają się pewnie też i innym producentom - niestety.
Co do skrzyni, osobiście jeśli miałbym wybierać pomiędzy durashift a powershift wybrałbym tego pierwszego - właśnie ze względu na ewentualne koszty napraw czy eksploatacji.
|
rojass..trochę mnie zaniepokoiłeś opisem wad Esiów..liczę, że mój egzemplarz będzie zadbany