Cytat:
|
założyłem tam jakiś czas temu konto, aby podpytać od SantaFe II ..opisałem co mnie interesuje i liczyłem na podpowiedzi posiadaczy. Odzew = 0.
|
Też tam niedawno założyłem konto, w związku z pewną drobną usterką w Hyundaiu mamy. Z tego co widzę, jest tam multum nowych użytkowników, ale ruch w tematach faktycznie raczej niewielki. Ale nie narzekam póki co, mi akurat ktoś odpisał... niezbyt wylewnie w kwestii treści, ale za to z dwiema przydatnymi grafikami.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kiedy założyłeś tam ten wątek?
Cytat:
|
Mam zupełnie inne zdanie, praktycznie w 90% S-Maxów mamy do czynienia z wytartymi przyciskami od klimatronika, w mniejszym lub większym stopniu wysiedzianymi gąbkami foteli przednich, które zużywają się dużo szybciej niż w innych autach, które miałem, sporo osób ma problem z odklejającą się tapicerką z boczków drzwiowych, puchnie farba na przyciskach od navi, łuszczy się lakier na uchwytach drzwi, itd itd.
Takich sytuacji w aucie, które jako nowe kosztuje spore pieniądze być nie powinno, ale takie wpadki zdarzają się pewnie też i innym producentom - niestety.
|
Hmm... tyle tylko, że S-Max to ta sama "baza" co Galaxy czy Mondeo Mk4, wnętrze jest takie samo pod względem jakościowym - a nie widziałem jak dotąd jakiegoś strasznego pomstowania np. na kabiny pasażerskie Mondeo Mk4. My mamy rocznik 2011 i na razie we wnętrzu nie dzieje się nic złego.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.