Tak. Jak pisałem wcześniej - również mam, tyle, że 929. Wcześniej rowery woziłem na ProRide'ach 591 na dachu. Moje zdanie jest takie, że każdy ich wyrób, który miałem okazję użytkować, równie dobrze spisywał się za pierwszym jak i sto pierwszym razem. A to powoduje, że mimo, iż na rynku zapewne są inne dobre marki, ja raczej nigdy nie zaryzykuję z nadzieją, że "może będzie tak samo dobrze jak u Thule".
929 był już ze mną dwukrotnie nad morzem i jestem mega zadowolony - przy 140kmph trzy rowery ani drgną! Jakby tylko jeszcze mieścił się w bagażnik...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Edit:
W sobotę wracałem z nad naszego morza, na autostradzie dość mocno wiało z boku - mocowanie jest naprawdę genialne. Gdy dwa lata temu wracałem w podobnych warunkach z dwoma rowerami na dachu, to, mimo porządnych uchwytów, widząc przez panoramę jak "tańczą" przy 120kmph, zwalniałem do 100 i oczami wyobraźni co chwilę widziałem jak odlatują...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.