przez ostatni miesiąc męczyłem się z przepustnicą dolotu - błędy p2141, p0102, p0047, check, a na koniec p0488! Po drodze demontaż starej, czyszczenie starej, montaż starej, demontaż starej, przekładka czujników i wszystkich dupereli do nowej, montaż nowej, niezbyt udane mocowanie z dolotem od intercoolera, więc znów demontaż nowej, obczyszczenie i ponowny montaż... nowej i teraz już mogę przepustnice demontować i montować z zamkniętymi oczami
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Normalnie przepustnica-skill poziom amatorexpert
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Koniec końców problem z przepustnicą w końcu zażegnany i teraz mogę zając się innymi rzeczami w aucie - jak chociażby ogarnięciem tylnych zacisków i montażem nowych tarcz i klocków na tył - dzięki kolego
@
pawpor
! (ATE Standard & original)
PS. i tak za jakiś czas jeszcze raz będę demontował nową, bo przy którejś tam okazji ukręciłem śrubę-mocowanie pokrywy silnika, więc trzeba będzie trochę porzeźbić - zakładam, że uda się lekko nadpiłować końcówkę i odkręcić płaskim..., ale to później!
PS2.
@
hubi_c
zazdroszczę tak niskiego przebiegu! U mnie lada moment 250000 wskoczy na blat
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.