Cytat:
|
Chłopie sam sobie pomoż.
Myslisz, że ktoś będzie odwalał robotę za Twojego mechanika a ty nic z siebie nie dajesz tylko czekasz aż Ci wywróżymy z kart.
Jak zaprowadziłeś do jakiegos partaka to teraz tam jedź i sam sobie sprawdz.
Może niech tu napiszą wszyscy mechanicy z całej polski oswoich problemach.
Po co mają sie meczyć , zrobimy robotę za nich za free.
|
chlopie... czy ty myslisz? jak myslisz od czego jest forum? od pisania pierdol takie jak ty piszesz, czy moze jednak od pisania w sprawie porady i szukania wspolnie rozwiazania?
ja nie chce zeby ktos mi wywrozyl z kart ... pisze ze potrzebuje informacji na temat zaworu podcisnienia! rozumiesz czy nie?
jesli nie wiesz co to jest to przestan zasmiecac i zrob miejsce dla osob kompetentnych... nie potrzebuje postow z cyklu radz sobie sam skoro twoj mechanik nie dal rady albo postow z cyklu mechanik do dupy... ogarnij sie! posty z cyklu mechanik to glupek jedz sam sprawdz bo nikt nie bedzie za cb nic robil sa nie na miejscu... jak chcesz leczyc swoje kompleksy to napisz do "Przyjaciółki" albo do "Tiny" czy tam "Bravo Girll"...
ludzie ogarnijcie sie ja szukam tutaj porady a nie wywodow... co to jest forum gospodyn wiejskich zeby pisac o odczuciach?
wiem mechanik do dupy... sam chce sobie poradzic... jednak nie potrafie dlatego pisze tutaj...
dokladnie to jest ten zawor:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
prawy z tych 2... 2 jest do egr podobno...
teraz pytanie czym one sie roznia i czy sie wg od siebie czyms roznia?
czy to jest ten sam zawor tylko sterowany z 2 roznych miejsc i nie wazne jaki kupie...
czy jakas osoba kompetentna ktora wie co i jak moze mi pomoc?