View Single Post
Stary 03-07-2017, 11:12   #46
edmun
ford::expert

Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Po wymianie oleju słychać zawory-czy to olej

Cytat:
Napisał yacekb Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał Fulara
kosiarka kosiarką, ale zapraszam do mnie jak pracuje silnik i na zimnym i na ciepłym
Łukasz , ja ci wierzę , naprawdę .

Lubie czytać tematy olejowe , przecież tutaj dowiedziałem się od jednego z kolegów , że po wymianie na olej Millersa jak pali fajkę przed autem to nie słyszy dźwięku pracy silnika , może i tak jest ...
Przecież to właśnie Fulara pisał że jara fajki przy aucie zalanym Millersie i nie słyszy że auto pracuje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Co do Millersa, sam spróbuję już na dniach. Czekam tylko jeszcze na dostawę filtra powietrza, bo nie chcę mi się maski podnosić dwa razy. U mnie w 1.6EB był już i Mobil Super 3000, Formule od Forda no i teraz będzie Millers.

Gdzieś maksymalnie za 2 tygodnie dam znać, bo wyjeżdżam na wakacje za 2 tygodnie i do tego czasu muszę mieć olej zmieniony, bo i tak latam już na etapie przebiegu że "przydałoby się zmienić". A że dzisiaj przyszedł mi profesjonalny rejestrator audio (Zoom H1), to mogę i dźwięk nagrać przed i po Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
edmun jest offline   Odpowiedź z Cytatem