View Single Post
Stary 03-07-2017, 21:52   #1359
Golson
ford::professional

Model: kreatif...
Silnik: zwei zwei liter, BBK + koło dojazdowe 1.2
Rocznik: 2008, 2011, 2018
Domyślnie Odp: Co nas spotkało na trasie czyli nasze nagrania z CAR DVR

Cytat:
Napisał juri2069 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja w wieku 14 lat parkowalem na lusterka itp.
No mówiłem - sami mistrzowie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał juri2069 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Trzeba być totalna ciota , żeby nie wykonać najprostszego manewru.
Tak się zastanawiam tylko co Ty masz z tymi ciotami - jakieś przykre doświadczenia, że tak wspominasz co chwilę?

Cytat:
Napisał latar Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@Golson ta tabelka to tylko cyferki. To jak ją interpretujesz to już wyższa szkoła jazdy chyba. Według mnie totalnie nic z niej nie wynika. Gdyby chociaż było to podane w odniesieniu do liczby kierowców to byłoby trochę lepiej.
Zdaje się, że obecnie na drodze kształtuje się to na poziomie 44% kobiet i 56% mężczyzn. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Loża Szyderców#16

TW is back! Jot24 nadaje http://loza.nazwa.pl/images/smiles/dog.gif
Golson jest offline   Odpowiedź z Cytatem