Odp: Schemat podgrzewania foteli.
Cześć, przewertowałem wątek, niestety nie znalazłem odpowiedzi na pewnie prosty problem.
Udało mi się znaleść okazyjnie (z anglika) grzaną półskóre w bardzo dobrym stanie z przedlift-a Titanium X ze zwykła regulacją góra dół kierowcy, pasażer manual.
Po zamontowaniu (1:1, tzn. fotel kierowcy z anglika trafił w miejsce pasażera itd.) niby wszystko gra (plug-and-play?) ale nie działa regulacja podnoszenia u pasażera (orginalnie fotel kierowcy). Czy brakuje mi jakiegoś przewodu we wtyczce pasażera czy złączka w fotelu jest w złym miejscu?
Mój model to 2011r po lifcie w wersji ambiente.
Przy okazji zapytam czy będzie problem z podłączeniem grzania w takie konfiguracji (fotele z przedlifta do polifta) ?
oraz na koniec troche dziwna sprawa, bo przełącznik (jasny kolor) z dawcy ma piktogram z "wiatrakiem" oraz sprzedawca sugerował, że te fotele mają również wentylacje, ale nie bardzo widzę na spodzie jakiekolwiek wentylatory, czy nie powinno być taki tylko z farelką skoro fotele nie maja wentylacji? (może poprzedni właściciel coś kombinował z fotelami? )
|