Temat: [S-MAX 2006-2015] Radio 2 Din Android
View Single Post
Stary 14-07-2017, 09:08   #489
Yogurt
ford::beginner

Imię: Bartek
Model: Ford Smax
Silnik: 2.0 140KM diesel
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Radio 2 Din Android

Cytat:
Napisał Yogurt Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ogromnie dizękuje. Jakoś nie mogłem na allegro nic znaleźć wpisując android s-max. Na pewno jakoś skorzystam. Mam tylko nadzieje że to proste w podłączeniu jest bo sam montaż raczej banalny. Nie nzam sie tylko na elektronice za bardzo i oby nic nie trzeba było przerabiać.

Bump: http://allegro.pl/android-7-nawigacj...847921316.html

Chyba się zdecyduje na ten bo i Android 7 i cena fajna.
Własnie dzwoniłem i to radio Adkiem 7 to jest opcja że gość wysyła to z Chin i ja jeszczem usze zapłacić podatek i cło i nie wiadomo ile to wyjdzie itp itd. Troche o tym poczytałem i faktycznie są róźne komentarze nie za ciekawe..
Zdecydowałem się na to radio z pierwszego linka Andek 5.1 lollipop. Cena 1500. Dam znac jak zamontuje i czy wszystko działa.
To radio które kupiłęm wysyłają z magazynu od Siebie z Polski i dostaje się paragon lub fakture i ew oddanie na gwarancji wysyłą się do nich a ta opcja z chin to trzeba odesłać do Chin na swój koszt hehehe to pewnie kilkaset zł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Yogurt ; 14-07-2017 o 11:49
Yogurt jest offline   Odpowiedź z Cytatem