Cytat:
@ Michal_NDZ
dokładnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Tu chyba nadinterpretacja się wkradła
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja do fabrycznego nie wracam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na jednym ze zdjęć powód (pożarta mata), na ostatnim efekt końcowy - fale Dunaju na piance niepalnej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jedyne, co i mnie intryguje (po fakcie) to pytanie kolegi
@
dzudzu9
czy jest sens wykładania drugiej warstwy maty butylowej (w samych przetłoczeniach) lub wspomniane plastry z pianki i na to w jednym kawałku pianka na całość, czyli te 130 x 80/90 (?) cm
A kolega
@
Michal_NDZ
- sorry - 47 stron postu samo się nie przeczyta
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Koledzy pisali wcześniej o innym (z założenia) fabrycznym wyciszeniu benzyny vs. diesel. Inna praca, inne obroty itp. Ja się nie wypowiem - nie chcę wprowadzić w błąd.
Pozdrowienia!