Temat: [Mondeo 2007-2014] Wygłuszenie/wyciszenie auta wewnątrz
View Single Post
Stary 23-07-2017, 19:39   #494
pedroski
ford::beginner

Imię: Piotr
Model: Ford Mondeo
Silnik: 2,0 TDCi 163 KM by mayak
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Wygłuszenie/wyciszenie auta wewnątrz

Cytat:
Napisał dzudzu9 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@Michal_NDZ dokładnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Tu chyba nadinterpretacja się wkradła Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja do fabrycznego nie wracam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na jednym ze zdjęć powód (pożarta mata), na ostatnim efekt końcowy - fale Dunaju na piance niepalnej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jedyne, co i mnie intryguje (po fakcie) to pytanie kolegi @dzudzu9 czy jest sens wykładania drugiej warstwy maty butylowej (w samych przetłoczeniach) lub wspomniane plastry z pianki i na to w jednym kawałku pianka na całość, czyli te 130 x 80/90 (?) cm

A kolega @Michal_NDZ - sorry - 47 stron postu samo się nie przeczyta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Koledzy pisali wcześniej o innym (z założenia) fabrycznym wyciszeniu benzyny vs. diesel. Inna praca, inne obroty itp. Ja się nie wypowiem - nie chcę wprowadzić w błąd.

Pozdrowienia!
pedroski jest offline   Odpowiedź z Cytatem