Cytat:
23 h na dobę łamać (praca+dom), to już za dużo jak na moje szczęście. Pewnie coś bym wysadził w powietrze. :-)
Jest szybciej, ale po achach i ochach
@ taajniak
'a myślałem, że będzie bardziej spektakularnie. Ale na autostradzie ładnie się rozpędza... ;-)
|
Eee nie opowiadaj, tylko mocniej pedał gazu wciskaj
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., bo po chipie jest dużo lepiej. Przy podniesieniu momentu w całym zakresie na pewno się fajniej jeździ - a ja jestem cały czas bardzo zadowolony.
Poza tym ty się podnosiłeś z 235 KM ja z 218 KM
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) - Forda za takie różnice w tym samym silniku powinni po sądach gonić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Najbardziej ciekawi mnie jak to jest, że mam większy moment maksymalny, a mniejszą moc.
Ale mam jeszcze lepszy pomysł ! Za rok się spotykamy u Heko i wymieniamy turbinę ! xD - Będzie dobrze ponad 300+ KM xDDDDD.
Bump:
Cytat:
|
Dokładnie ile 98 kosztuje i jakiej ona jest jakości jak prawie nikt tego nie leje. Próbowałem lać 98 i niższego spalania nie zauwazylem
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
|
Ja tam cały czas leje 98 - tu nie chodzi o moc czy spalanie, tylko 98 chroni przed tzw. spalaniem stukowym.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Spalanie_stukowe