Odp: 1.8 TDDI montaż komputera pokładowego
Witam, mam pytanko odnośnie wiązki i może ktoś tutaj mi pomoże. Mam focusa przeliftem. Brak pinu 10 wiec brak wiązki (podobno były osoby które nie miały 10 pinu a miały wiązkę). Ja podejrzewam że nie mam i w sumie nawet jej nie szukałem. Mam możliwość kupienia całego zestawu, komputer, ramka, manetka z focusa poliftowego. Czy jest możliwość w jakiś sposób wyciągnąć wiązkę z tego poliftowego i pomoże to w montażu czy lepiej samemu ciągnąć kable ?? Jeśli wyciągniecie pomoże to prosiłbym o jakieś instrukcje tzn gdzieś trzeba ją obciąć bo nie chce wyciągać całej instalacji pozatym nie wiem czy będę miał możliwość sam coś w tym aucie grzebać od którego kupuje. Druga sprawa i bardziej pytanie do tych którzy sami robili instalacje. Jak wygląda sprawa "pinów" we wtyczkach ?? Nie przyglądałem się temu ale na wtyczce od manetki nie ma obsadzonego pinu 10 ale też nie ma chyba pinu męskiego akurat w tym gnieździe 10. Jak to u was wyglądało ?? Chciałbym zrobić to w miarę profesjonalnie i nie bawić się we wciskanie skręconych kabli we wtyczkę bez pinów męskich bądź też mostki za pomocą skręcenia kabla i oklejeniem izolacyjną.
|