Temat: [Mondeo 2014- ] Modyfikacje, konfiguracje co można ?
View Single Post
Stary 25-07-2017, 18:51   #2815
kaan1
ford::expert

Imię: Andrzej
Model: MK5
Silnik: 180 KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Modyfikacje, konfiguracje co można ?

Z tymi zagłówkami to jaja. Musieli wlać SYF do chłodnicy to odbili sobie na regulacji zagłówków. Dla mnie to było jedno z kryteriów dlaczego odrzuciłem Superb 3 (on też nie ma regulacji nawet w opcji). Dla mnie ustawienie zagłówka to sprawa nadrzędna- być może wynika to z mojego kręgosłupa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Ale w aucie tej klasy to moim zdaniem mus - nie wspomnę że konkurecja idzie dużo dalej z punktu widzenia ergonomi siedzeń - przecież z definicji w takich autach ludzie spełniają po klika godzin dziennie.

@cattani75 - jak to jest z tą fabryczną navi i ograniczeniach prędkości? Wiem że zegary wyświetlały ograniczenia wg danych z nawigacji (np 130 na autostradze). A co z obszarem zabudowanym i jego odwołaniem? Zwłaszcza jeśli na znaku obszaru zabudowanego lub tuż za nim będzie znak z ograniczeniem do np. 30 lub 40 km/h? U mnie po znaku ograniczenia prędkości i przejechaniu skrzyżowania (lub dłuższym odcinku bez dodatkowych znaków / odwołań), znak ograniczeniach w zegrach robi się najpierw czarno-biały (sugestia dla kierowcy że może już nie obowiązywać) a następnie po jakimś czasie/odległości znika zupełnie

Ostatnio edytowane przez kaan1 ; 25-07-2017 o 18:55
kaan1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem