Temat: [Transit 2006-2014] Uchwyty mocujące ładunek dokładka
View Single Post
Stary 26-07-2017, 18:21   #5
Lukasz2525
ford::expert

Model: Focus mk2 fl
Silnik: 2.0 Tdci 136 km
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Uchwyty mocujące

Fajnie, ale to nie są uszy do mocowania ładunku, tylko uchwyty do noszenia, na przykład skrzyń Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . I to do takich małych, jak widać tu na dole.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jak jedzie coś większego, to robimy już uchwyty z drewna, bo za te metalowe rączki nie idzie podnieść, zdarzało się że się wyginały, pomijając już że dłonie bolą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Nie wiem jak Ty ten skuter wozisz, ale jestem 100 % pewny, że ja bym to wygiął i wyrwał mocując skrzynię na aucie.

Poszukaj jednak czy nie ma oryginalnych gwintów i dopasuj jakieś profesjonalne uszy mocujące, jest tego pełno na stronach z akcesoriami do mocowania ładunku - https://locksystem.pl/ucho-mocowania...g-zpl-434.html
Lukasz2525 jest offline   Odpowiedź z Cytatem