Fajnie, ale to nie są uszy do mocowania ładunku, tylko uchwyty do noszenia, na przykład skrzyń
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . I to do takich małych, jak widać tu na dole.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak jedzie coś większego, to robimy już uchwyty z drewna, bo za te metalowe rączki nie idzie podnieść, zdarzało się że się wyginały, pomijając już że dłonie bolą
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie wiem jak Ty ten skuter wozisz, ale jestem 100 % pewny, że ja bym to wygiął i wyrwał mocując skrzynię na aucie.
Poszukaj jednak czy nie ma oryginalnych gwintów i dopasuj jakieś profesjonalne uszy mocujące, jest tego pełno na stronach z akcesoriami do mocowania ładunku -
https://locksystem.pl/ucho-mocowania...g-zpl-434.html