Ja zamontowałem DOD RX400W , szkoda mi było szyby żeby na nią kleić Viofo A119S a inne z wieszakiem odpadły na starcie bo nie lubie zaśmiecać szyby
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
- cena ok 900-950 zł
Obsługuje też kamerę cofania. ( nie korzystam bo mam fabryczną kamerę cofania )
Jakość nagrań bardzo dobra, do tego dyskretna, antyodblask ( fotochromatyka ) działa idealnie. Lusterko nie opada jak opisano powyżej, nie drży, nie zasłania widoczności a wręcz ją poprawia na widok do tyłu.
ja jestem bardzo zadowolony ponieważ jakość wynonania, jakość nagrań oraz poprawa pola widzenia ( DOD jest troche dłuższy niż standardowe lusterko) jest warte tej ceny.
http://allegro.pl/kamera-samochodowa...906230508.html
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
Tu opinia o kamerze orllo lx-40 dual pro
|
To jakieś badziewie ... f/2.6
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. śmiech
DOD ma f/1.8.
Wiem że cena wygórowana ale ... po co kupować badziewie